برگزاری نخستین همایش ملی زبان تزئین در طراحی مد و لباس

نخستین همایش ملی زبان تزئین در طراحی مد و لباس با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ: نخستین دوره ملی زبان تزئین در طراحی مد و لباس در راستای مدون سازی آموزش های سنتی، غنی سازی منابع مکتوب و نیز پربار نمودن فعالیت های بین رشته ای در باب فرهنگ زینتی مد و لباس به ویژه در راستای پوشش ایرانیان با چهارمحور رویکرد مطالعاتی در حوزه های مطالعات نظری، مطالعات فرهنگی- اجتماعی،مطالعات تاریخی ومهارت ورزی لباس ایرانی ،با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ(معاونت دانشجویی و فرهنگی)،انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران،انجمن طراحان و دوزندگان رودوزی ها و آرایه های تزیینی مد و لباس کشور و سایر مراکز علمی و آموزشی در تاریخ 14الی 16 دی ماه سال جاری در بنیاد ایران شناسی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به www.confzt.ir مراجعه نمایند یا با شماره 09367213535 خانم موسوی تماس حاصل نمایند.

تاریخ های مهم همایش

زمان برگزاری همایش: 14 الی 16 دی ماه 1401

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات:3دی ماه 1401

آخرین مهلت ثبت نام در همایش:12 دی ماه 1401